Šprajc pokazao zaštitu od 5G mreže: Zdravlje je najvažnije, koliko god glupi ispali

Regija

“DUŽNI smo odgovor nekolicini naših gledatelja koji su nas nakon prošle emisije u četvrtak zamolili da istražimo utjecaj 5G zračenja na širenje koronavirusa”, započeo je odjavu sinoćnjeg RTL Direkta Zoran Šprajc te izvadio pokrivalo za glavu načinjeno od lijevka i alu-folije.

“Naši novinari odmah su se bacili na posao i ustanovili da 5G i korona nemaju veze, ali za svaki slučaj znanstvenici s Instituta Davor Domazet Lošo izumili su zaštitu za osobe koje imaju problema s 5G mrežom. Riječ je o specijalnom glavo-pokrivalu koje možete i sami lako napraviti, potreban je običan lijevak za vino ili vodu (ja volim kad je za vino) i alu-folija kojom ćete ga omotati. Bitno je da je lijevak plastični, a ne limeni, jer plastika dodatno upija 5G zračenja ako ih alu-folija ne uspije odbaciti”, objašnjavao je Šprajc prije nego što je stavio neobično pokrivalo na glavu.

“Lijevak se potom stavi na glavu i osoba je potpuno zaštićena od 5G, ali i 4G i 3G zračenja o kojima se slabo govori, ali nikad se ne zna. Lijevak nije potrebno nositi dok ste u kući, ali ako izlazite van, svakako ga stavite, možda će vas ljudi malo čudno gledati, ali naučili smo to ovih dana – zdravlje je važnije od svega, koliko god glupi ispali”, zaključio je Šprajc na kraju emisije.

index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *