Sin Aleksandra Vučića prebačen u privatnu bolnicu

Regija

Danilo Vučić, sin predsjednika Srbije, upućen je sa Infektivne klinike, gdje je od 8. aprila liječen od Covid 19, u privremenu bolnicu na beogradskom sajmu, piše Tanjug

To je, kao i kada je hospitaliziran, izazvalo komentare na Twitteru koji se odnose na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Predsjednica vlade Srbije Ana Brnabić uzvratila je na komentare na Twitteru riječima da “ovakvo licemerje, ovakvo ludilo nije viđeno ni u ovoj zemlji, verovatno ni šire”, ističući da reagira kao običan čovjek, građanin, prenosi B92

“Ne kao predsednica vlade, već kao običan čovek, građanin ove zemlje, ljudski moram da kažem: ovakvo licemerje, ovakvo ludilo, ovo zaista u ovoj zemlji, a verovatno ni šire, nikada nije viđeno. Evo, stavili ste tačku na sve rasprave po objektivnosti, profesionalnosti i nepristrasnosti. Bravo”, napisala je Brnabić. 

“Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac je zaražen koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobedićeš ti to. Voli te tata, svi te volimo!” napisao je tada Vučić.

Nakon toga, na konferenciji za novinare, predsjednik Srbije je rekao upravo želju “jedino se nadam da ću dočekati da Danilo ode na Sajam. Posle Sajma se ide kući”, rekao je tada Vučić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *