Kupio vreću da bi sahranio dedu, u “Gorici” mu poručili – dođite ponovo

Regija

Jednog Nišliju, kojem je od posljedica zaraze korona virusom preminuo deda, na računu pri kupovini vreće za sahranjivanje, a koji je izdalo Javno-komunalno preduzeće “Gorica”, uz cijenu od 1.250 dinara, zatekla je, kako je sam rekao, neprijatna poruka – “dođite ponovo”.

Redakciji N1 javio se čitalac iz Niša i poslao fotografiju računa od kupovine vreće za sahranjivanje, koju je, kako je naveo, kupio u kapeli Kliničkog centra Niš.

Poslije sahrane i svih procedura, pregledom računa koji su dobili prilikom kupovine mrtvačke vreće, primijetili su neprijatnu poruku.

“Prije dva dana mi je preminuo deka, jučer smo ga sahranili, bio je pozitivan na COVID-19 i kako nalaže procedura, morao je biti sahranjen u limenom kovčegu, koji je ubačen u drveni, a prije toga je spakovan u mrtvačku vreću. Vreća je kupljena u Kapeli Kliničkog centra Niš, a za zbrinjavanje pokojnika je zaduženo JKP ‘Gorica’ Niš. Kada je sve to prošlo, prilikom pregleda računa koje smo dobili za navodne usluge u tom preduzeću, vidjeli smo ovu neprijatnost”, napisao je čitalac.

N1

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *