Koronavirus mu odnio tri člana porodice: “Sad sam siroče” (FOTO)

Regija

Prije Ljiljane, preminuli su njeni i bratovljevi roditelji, Dragan (70) i Radmila (72), a Ljubiša, koji je bio u kućnoj izolaciji, svo vrijeme molio se bar da mu sestra preživi jer mu je ona jedina od porodice ostala

Smrtonosna bolest covid-19 odnela je i trećegčlana porodice Rakić iz paraćinskog naselja Jagodnjak, a cijeli grad je u šoku. Brat Ljubiša(43) obaviješten je da mu je preminula i sestra Ljiljana (47) koja se borila za život u KBC Zemun i, nažalost, nije se izborila, javljaju srbijanske Novosti.

Prije Ljiljane, preminuli su njeni i bratovljevi roditelji, Dragan (70) i Radmila (72), a Ljubiša, koji je bio u kućnoj izolaciji, svo vrijeme molio se bar da mu sestra preživi jer mu je ona jedina od porodice ostala.

Dragan i Radmila Rakić

On je juče na Facebooku ostavio najtužniji status.

– E, ode i sestra, sada sam pravo siroče – napisao je on na svom profilu.

Preko društvenih mreža Ljubiša ja početkom maja objavio da mu je sestra bolje i da je skinuta sa respiratora, ali je poboljšanje kratko trajalo. Ponovo je vraćena na respirator. Nije izdržala, pa će, posle roditelja, Ljubiša morati da sahranjuje i sestru.

Kako saznajemo, otac je bio bubrežni bolesnik i išao je na dijalizu u Opštu bolnicu u Ćupriju, a prije nego što se zarazio, zadržan je bio u bolnici dva dana radi promene katetera. Preminuo je 18. aprila od posledica korone, sahranjen je 22., a samo dva dana kasnije preminula je i njegova supruga Radmila. Ona je bila srčani bolesnik, a smrtonosni virus odnio je i nju.

Ljiljana Rakić

U vrijeme smrti oba roditelja, Ljiljana, inače dijabetičar, bila je u KBC Zemun u veštačkoj komi, na respiratoru, a brat se brinuo kako će ona da reaguje kad sazna za smrt roditelja kad ozdravi i vrati se kući.

Nadao se da će bar sestra da mu preživi jer je bilo izvijesnog poboljšanja njenog zdravstvenog stanja. Nažalost, to se nije dogodilo, već će Ljubiša morati da organizuje i treću sahranu.

U Paraćinu je ovo 13 smetni slučaj od covida-19.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *